TRANSPORTBANDEN RUBBER EN KUNSTSTOF 24 op 7

Vacatures

Account Manager, regio Limburg en Zuid-Nederland

MBS Group is al 25 jaar gespecialiseerd in de levering, plaatsing en herstelling van alle types kunststof en rubber transportbanden en onderdelen en biedt een 24/7 service in België, Zuid-Nederland, Luxemburg en Noord-Frankrijk. Wij hebben referentieklanten in diverse industriële sectoren, o.a. de beton en cementindustrie, staalindustrie, houtindustrie, voedingsindustrie, havenomgeving, de recyclagesector en de grond- en wegeniswerken. Om de groeiambities mee te helpen realiseren, zijn we op zoek naar een Account Manager voor de regio Limburg en Zuid-Nederland. 

Internal Sales & Purchasing Officer

Ben jij de klantgerichte teamplayer om onze commerciële binnendienst in de MBS Group hoofdzetel in Roeselare te versterken? 

Servicemonteur Transportbanden

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur buitendienst? Ons jong en dynamisch team is op zoek naar collega's servicemonteurs voor de vestigingen in Roeselare, Gent en Bilzen. Je taken: montage en herstellen van transportbanden, vervanging van componenten van de transportsystemen, bekleden van trommels, stortpunten etc. Geknipte job voor jou? Laat je verrassen door onze voorwaarden en de fijne werksfeer!