TRANSPORTBANDEN RUBBER EN KUNSTSTOF 24 op 7

Tijd voor een onderhoudsstop

Al uw onderhoudsstop voor de zomer ingepland? Met een correct en tijdig onderhouden transportbandinstallatie loopt uw productie gesmeerd na de zomer! De MBS montage- en onderhoudsteams blijven ook tijdens de zomermaanden 24/7 ter beschikking voor de inspectie en het uitvoeren van de onderhoudswerken aan uw installaties. 

De productflow van continuïteit voorzien of het productieproces optimaliseren? Wij denken graag met u mee! Het plaatsten van een bandschraper of vervangen van rollen en trogstellen kan al hogere efficiëntie betekenen.

Bij onze industriële klanten, van kleine productiebedrijven tot toonaangevende internationale spelers binnen de uiteenlopende sectoren voeren wij elk seizoen onderhoudswerken uit. Zie enkele voorbeelden hieronder.

Een bestaande hoogtechnologische sorteerlijn in de recyclageafdeling van een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen werd uitbreid en geoptimaliseerd. 


De sorteerinstallatie van gerecycleerd papier werd in totaal van twalf nieuwe, brede rubber opvoerbanden voorzien, waarvan enkele vlakke glijbanden en de meeste supergrip transportbanden met een geprofileerde bovenkant en al dan niet geïntegreerde meenemers. Voor een optische sorteerder werd er met een bandbreedte van 2,6m en meenemers van 2,8m gewerkt en koud gevulkaniseerd.

Mechanische werken bij de uitbreiding en een verdere optimalisatie van een bestaande sorteerlijn bij Vanheede Environment Group

voor een nog efficiëntere en meer doorgedreven sortering van huishoudelijke kunststofverpakkingen.

Onderhoudswerken en optimalisatie van de productielijn, uitgevoerd in de afdeling houtrecyclage van een internationale producent van spaanplaten.

Een toevoerband vervangen door een blauwe PU transportband met gebogen, U-vormige meenemers voor een stabielere ligging van het product op de band. Het resultaat? Minder productverlies.
Meer realisaties

Oplossingen op maat

In-house expertise  

Of het gaat om het snijden van transportbanden op maat, plaatsen van meenemers en golfranden, stuursnaren of morsranden of bekleden van trommels of rollen etc., alle bewerkingen gebeuren in onze nieuwe productiehal, ons eigen rubber en PVC atelier in Krommebeekpark te Roeselare.

MBS service-team 24 op 7

Spoedinterventies 

Indien er dan toch nog een spoedinterventie dient ingepland te worden, kunt u rekenen op ons ervaren team met ruim 50 monteurs die 24/7 paraat staan voor de beste service te bieden voor uw transportbandinstallaties. Vanuit onze vier vestigingen in Roeselare, Wachtebeke, Beringen en Le Rœulx.  Het zijn strategisch gekozen locaties om onze klanten over heel Benelux snel te kunnen bedienen.

LinkedIn
Facebook
Instagram