TRANSPORTBANDEN RUBBER EN KUNSTSTOF 24 op 7

MBS Group - conveyor belts 24/7 - specialist in rubber en kunststof transportbanden

MBS maakt sinds 1 juli 2021 deel uit van de wereldwijd actieve groep REMA TIP TOP AG

REMA TIP TOP, met het moederbedrijf REMA TIP TOP AG en de vele dochterondernemingen in verschillende landen, wordt hiermee één van de grootste totaalleveranciers van rubber- en kunststof transportbanden, transportbanden-componenten, slijtvast en corrosiebestendig wandbekledingsmateriaal en industriële kunststoffen in de Benelux. 

MBS Group - conveyor belts 24/7 staat in voor:

  • levering, plaatsing en herstelling van kunststof transportbanden en rubber transportbanden
  • transportband onderdelen
  • optimalisatie van transportsystemen 
  • preventief periodiek onderhoud en kwalitatieve spoed interventies - VCA** gecertificeerd
  • volledig uitgeruste productieateliers voor transportbanden

Al ruim 25 jaar is MBS Group gespecialiseerd in levering, plaatsing en herstelling van alle types kunststof en rubber transportbanden en onderdelen. Wij bieden een 24/7 service en optimalisatie van de transportbandsystemen in België, Nederland, Luxemburg en Noord-Frankrijk.

MBS Group is een exclusief verdeler in België van premium transportbanden van de Europese fabrikant SIG. Wij verdelen in België de Duitse afdichtingssystemen AirScrape® en de bandstuursystemen Tru-Trac®. Wij zijn de Premium Partner van Flexco, Duitse producent van Belt Conveyor Products.

MBS Group verzorgt tevens periodiek onderhoud en vervanging van alle onderdelen van transportbanden, inclusief rollen en trogstellen, trommels, tandriemen en drijfriemen, afschrapers, impactbars en impactbedden.

MBS Group biedt een 24/7 service en optimalisatie van al uw transportbandsystemen.

Wij bieden optimalisatie van transportsystemen aan op gebied van keuze van ideale bandtype, bandsturing en bandreiniging. Wij voorzien transportbandsystemen van bandstuursystemen en afschrapers voor een optimale werking. Wij bekleden trommels, trechters, stortpunten, constructies,… met rubberen, keramische of andere slijtvaste bekleding.

Een team van meer dan 50 ervaren technici met jarenlang opgebouwde knowhow heeft expertise in alle sectoren: beton- en cementindustrie, staalindustrie, houtindustrie, voedingsindustrie, bulkgoederen en overslag, havenomgeving, recycling en grond- en wegeniswerken.

Dankzij de strategisch gekozen locaties van onze vestigingen zijn wij altijd snel ter plaatse teneinde de productiestilstanden tot een minimum te herleiden. In de volledig uitgeruste productieateliers in Roeselare, Gent, Beringen en Le Rœulx is ook steevast een ruime stock aan transportbanden en componenten beschikbaar.

Wij zijn VCA** gecertificeerd.

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het privacy beleid.
Privacy voorwaarden