TRANSPORTBANDEN RUBBER EN KUNSTSTOF 24 op 7

Nieuws - Tijd voor een onderhoudsstop

Preventief onderhoud van uw transportband installaties? De continuïteit van de productieprocessen wordt gewaarborgd.

Tijd voor een onderhoudsstop.

Al uw onderhoudsstop voor deze zomer ingepland? Met een correct en tijdig onderhouden installatie loopt uw productie gesmeerd na de zomer! De MBS onderhoudsteams blijven ook tijdens de zomermaanden 24/7 ter beschikking voor de inspectie van uw installaties en het uitvoeren van de onderhoudswerken. 

De productflow van continuïteit voorzien of het productieproces optimaliseren? Wij denken graag met u mee! Het plaatsten van een bandschraper of vervangen van rollen en trogstellen bijvoorbeeld kan al hogere efficiëntie betekenen.

Bij onze industriële klanten, van kleine productiebedrijven tot toonaangevende internationale spelers binnen de uiteenlopende sectoren voeren wij elk seizoen onderhoudswerken uit. 

Oplossingen op maat

In-house expertise  

Of het gaat om snijden van transportbanden op maat, plaatsen van meenemers en golfranden, stuursnaren of morsranden of bekleden van trommels of rollen etc. alle bewerkingen gebeuren in onze splinternieuwe productiehal, ons eigen rubber en PVC atelier in Krommebeekpark te Roeselare.

MBS service-team 24 op 7

Spoedinterventies 

Indien er dan toch nog een spoedinterventie dient ingepland te worden, kunt u rekenen op ons ervaren team met ruim 50 monteurs die 24/4 paraat staan voor de beste service te bieden voor uw installaties en transportbandenen! En dit vanuit onze vier vestigingen in Roeselare, Le Roeulx, Bilzen en Gent, strategisch gekozen locaties om onze klanten overal in België snel te kunnen bedienen.

Terug