TRANSPORTBANDEN RUBBER EN KUNSTSTOF 24 op 7

Nieuws - UPDATE Coronavirus: MBS verstrengt de maatregelen

UPDATE Coronavirus: MBS verstrengt de maatregelen en blijft uw continuïteit te garanderen. 

Wij nemen vanaf 18/03/2020 12u bijkomende scherpe maatregelen om de geplande werkzaamheden en de 24/7 service aan onze klanten verder te garanderen. De continuïteit van het productieprocessen van onze klanten waarborgen is onze missie.  

  • Er worden bijkomende voertuigen ingezet zodat onze medewerkers, elk afzonderlijk in een voertuig, naar de montage sites of werven kunnen verplaatsen. 
  • Per ploeg zal een waterreservoir, handzeep en papier voorzien worden zodat onze medewerkers op regelmatige basis de handen kunnen wassen tijdens of na de werkzaamheden.
  • De lasvoorbereiding ter plaatse van PVC/PU of rubber transportbanden wordt uitgevoerd met respectering van de 1,5 meter afstand regel 
  • Tijdens het lasproces zal slechts één persoon de pers bedienen, de andere persoon blijft op een veilige afstand van min. 1,5 meter 
  • Pauze wordt verplicht genomen, 15 of 30 min over de middag, dit in het voertuig op de parking, elke medewerker afzonderlijk en niet in de kantine van onze klanten. Om onze medewerkers hun gezondheid te respecteren vragen we uitdrukkelijk dit te laten doorgaan, ook bij dringende interventies.
  • Fysiek contact door het gebruik van papieren documenten tussen de klant en onze monteurs wordt beperkt tot een minimum waardoor nog één origineel van de servicebon, pakbon en LRMA afgedrukt wordt ter ondertekening. De kopie hiervan wordt later meegestuurd met de bestelbonaanvraag of factuur. 
  • Toegangsbadges van klanten worden ontsmet na elke montage bij terugkomst.
  • Leveringen worden tijdelijk niet meer door onze medewerkers verzorgd. Wij doen uitsluitend beroep op de transportbedrijven. 
  • Afhalingen aan onze magazijnen kunnen nog steeds plaatsvinden mits het naleven van de gevraagde afstandsregels t.o.v. ons personeel. 
  • Bij aankomst vragen wij aan te bellen aan de barrière achteraan het gebouw en te blijven zitten in het voertuig tot onze magazijnverantwoordelijken opendoen en verdere instructies geven.

Alle geplande montages kunnen blijven doorgaan mits het strikt naleven van deze voorschriften. 
Onze werkplaats en magazijn blijven open en hier vragen wij om dezelfde strikte maatregelen na te leven. 

Wij volgen de recentste ontwikkelingen op de voet en houden jullie verder op de hoogte. 
Hebt u vragen, neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

Terug