TRANSPORTBANDEN RUBBER EN KUNSTSTOF 24 op 7

Nieuws - Preventief onderhoud sleutel tot continue productie

Preventief onderhoud sleutel tot continue productie

MBS Group onderhoudt transportbanden bij Lutosa 

Een fragment uit het  artikel in Food Process editie oktober 2018

(…) De fabriek werkt zeven dagen per week en 24 uur per dag en het is onmogelijk om een ​​productielijn te stoppen. En wanneer we daartoe verplicht zijn, vertegenwoordigt dit een aanzienlijk budget per uur" (...)

(…)“Om die reden rekenen wij graag op partners zoals MBS Group. De continuïteit van onze productieprocessen wordt gewaarborgd, productieonderbrekingen worden tot een minimum herleid”.

“Tijdens de afgelopen zomerstop is er een grondig onderhoud aan onze installaties uitgevoerd door MBS Group – in samenwerking met hun zusteronderneming BMC, die vooral de mechanische werken op zich nam. Eerst werden er twee grote spijlenbanden vernieuwd. Doordat de werken vlotter verliepen dan voorzien hebben wij in de stopperiode ook onderhoud laten uitvoeren van lagers, motoren, trommels en overige componenten van de installaties”.

(…) "Indien er dan toch nog een spoedinterventie dient ingepland te worden, kunnen wij rekenen op onze buitendienst met ruim 50 monteurs die steeds paraat staan en dit vanuit onze vier vestigingen in Roeselare, Le Roeulx, Bilzen en Gent, strategisch gekozen locaties om onze klanten overal in België snel te kunnen bedienen. 24/7 service is geen leeg begrip voor MBS Group.”

#preventief_onderhoud #intern_transport #transportbanden #voedingsgekeurd #FDA_gekeurd 

Terug